elCugatenc organitza un improdebat polític i una ruta per repassar les principals notícies de 2021

El mitjà assembleari de Sant Cugat organitza els dos actes els dies 20 i 22 de gener en el marc de la campanya per renovar el web


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un anuari d'elCugatenc / Foto: elCugatenc

Imatge d'arxiu d'un anuari d'elCugatenc / Foto: elCugatenc

El mitjà de comunicació elCugatenc organitza dos actes en el marc de la campanya per renovar el web. El primer és un improdebat polític aquest dijous a la Casa de Cultura, que recupera el format que es va fer servir a les eleccions catalanes del 21-D del 2017 i en el qual, seguint el model del teatre improvisat, les persones assistents posen les seves preguntes en una butlleta abans de començar l'acte. D'aquesta manera, ni el mitjà ni els representants polítics convidats saben el contingut del debat, ja que dependrà íntegrament de les aportacions del públic. El debat, que arriba un cop s'ha superat la meitat del mandat i en l'inici del darrer any no-electoral abans dels comicis locals del 2023, comptarà amb la participació dels representants polítics dels cinc partits amb representació al consistori,més En Comú Podem i el PP.

L'altre acte que organitza el Cugatenc és una ruta per les principals notícies del 2021, aquest dissabte a les 11 h, amb sortida des de la plaça de Barcelona. La caminada recorrerà diferents punts del centre de la ciutat per explicar in situ les informacions clau de l'any passat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.