Suspès un desallotjament d'un pis ocupat al carrer de Borrell

L'immoble, propietat d'un fons voltor, va ser 'alliberat' per sis joves


  • Comparteix:

El desallotjament previst per aquest dimecres al carrer de Borrell número 46 ha quedat suspès. Es tracta d'un pis propietat d'un fons voltor 'alliberat' fa mig any per sis joves, que finalment es podran quedar a l'immoble a l'espera que arribi una nova ordre de llançament. Una quarantena de persones, convocades pel Sindicat de Llogateres de Sant Cugat, han fet costat a les joves per impedir el desallotjament, la suspensió del qual s'ha rebut amb alegria.

Com ha explicat una de les joves, la Mariona Argemí, la seva intenció es quedar-se en aquest habitatge, tot i que ja s'han posat en contacte amb els serveis socials de l'Ajuntament.

De la seva banda, el portaveu del Sindicat de Llogateres, Francesc Dalmau, ha carregat contra l'especulació dels fons voltor i ha fet una crida a mantenir la lluita per la defensa del dret a l'habitatge.

No és la primera vegada que s'activa un desnonament en aquest bloc del carrer de Borrell, del qual una branca del fons voltor Cerberus té bona part de la propietat.






Mariona Argemí

De moment esperem resistir aquí i continuar vivint aquí perquè és casa nostra.

Francesc Dalmau

Davant la disjuntiva de tenir cases sense gent i joves que no poden fer front als abusius preus del lloguer, per a nosaltres és un acte de llibertat i de resistència el fet d'alliberar espais que estan destinats a l'especulació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.