Les famílies gaudeixen de la cerca del tió als Jardins del Vallès

Un espectacle de la Xarranca ha donat ànims els participants abans de començar a explorar el parc


  • Comparteix:

Famílies a l'espectacle de la Xarranca de l'activitat 'Troba el teu tió!'. Foto: Cugat Mèdia

Famílies a l'espectacle de la Xarranca de l'activitat 'Troba el teu tió!'. Foto: Cugat Mèdia

Prop d'una vuitantena de famílies han participat en l'activitat 'Troba el teu tió' organitzada per la Xarxa Monestir- Sant Francesc aquest dissabte als Jardins del Vallès. Un espectacle a càrrec de la Xarranca ha obert el torn matinal. L'espectacle l'han protagonitzat cinc elfs que mitjançant música, cançons i converses còmiques han ajudat a incentivar els sentits per tal d'animar i posar a punt als més petits per començar la cerca del seu tió. El torn ha finalitzat amb la cerca del tió en diferents amagatalls.

L'esperit nadalenc ha continuat envoltant el parc gràcies a cançons de Nadal que acompanyaven l'activitat com 'Els pastorets de la muntanya' o 'All I want for Christmas is you'. A l'acabar el torn, les famílies han pogut gaudir d'una xocolata calenta.

L'activitat s'ha dut a terme fins a les 14 h en vuit torns de 25 minuts amb deu famílies per torn. Les entrades que s'havien de demanar per internet es van esgotar.

L'organitzadora i membre de la Xarxa Monestir - Sant Francesc, Patricia Lepe, ha destacat que "són quinze minuts d'espectacle per animar als nens sobre temes del tió i la seva història."




Patricia Lepe

L'activitat dura 25 minuts. 15 minuts són un espectacle per animar els nens sobre la història del tió i després hi haurà 10 minuts perquè cada família trobi el seu tió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.