La mare de la nena del Gerbert d'Orlhac: 'L'home va sortir del cotxe, va deixar la porta oberta i va caminar ràpid cap a la meva filla'

La filla, de 10 anys, el va descriure als Mossos com un home d'uns 60 anys, cabell gris i barba "molt" llarga


Temes relacionats

Denuncien el presumpte comportament sospitós d'un home a l'entorn del Gerbert d'Orlhac ( 1/des/21)


  • Comparteix:

La porta de l'escola Gerbert d'Orlhac / Foto: Google

La porta de l'escola Gerbert d'Orlhac / Foto: Google

La nena de 10 anys que aquest dimecres va sortir corrent a la porta de l'escola Gerbert d'Orlhac va explicar als seus pares i als Mossos d'Esquadra que un home se li va acostar caminat amb passes ràpides. Segons ha explicat la seva mare, Marta Sànchez, a Cugat Mèdia, i també consta a la denúncia a la policia, un home es va aturar al costat de la nena al carrer Josep Vicenç Foix amb un cotxe gris, va deixar la porta oberta i es va apropar cap a ella amb rapidesa. La nena es va espantar i va fer el que li havien dit sempre els seus pares, buscar refugi, en aquest cas, dins de la seva escola. Aquest dijous al matí els Mossos, per precaució, han enviat un cotxe patrulla a la porta d'aquesta escola.

"Pujava pel carrer de l'escola, es va parar un cotxe a la meitat de la calçada, un cotxe gris, va baixar un home, i el conductor va deixar la porta oberta i va anar cap a ella molt ràpid i la va seguir unes passes. Llavors la nena es va espantar i va marxar corrent cap a l'escola", ha explicat la mare a aquest mitjà.

De seguida li van trucar de l'escola perquè la filla tenia una mica d'ansietat i tot seguit van anar a la comissaria dels Mossos de Sant Cugat per denunciar els fets. Cugat Mèdia ha tingut accés a la denúncia i el relat dels fets consta tal com ho explica Marta Sànchez, així com la descripció del cotxe i de l'home que va fer la nena. L'home tenia uns 60 anys, 1,70-1,75 metres d'altura, pell morena, cabell gris, barba "molt" llarga, constitució normal i anava sense mascareta. El cotxe el va descriure així: de color gris, petit, amb el morro "una mica" llarg i que estava "net" i era "vell".

La nena també va explicar als Mossos que quan va entrar a l'escola es va girar i ja no va veure ni a l'home ni al cotxe, i que si el tornava a veure segurament no el reconeixeria.

La mare comenta que la seva filla va fer el que el sempre li havien dit: "'Si veus qualsevol cosa estranya, corre i busca gent, vegis el que vegis que no t'agrada, corre'. I els Mossos ens van dir que va ser el millor que podia haver fet".

Marta Sànchez ha explicat també que la seva filla sempre va a dinar a casa al migdia perquè viuen molt a prop -a dos carrers-, però que just aquest dimecres ningú de la família la va poder acompanyar i li van dir que com que era a prop, anés ella sola. Ara, però, la nena s'ha espantat i "ja no vol anar més sola a l'escola, ni amb la seva germana gran, perquè no li torni a passar".

"Sant Cugat és una zona molt tranquil·la i mai passen coses d'aquestes, fins que passen", conclou.




Marta Sànchez

Pujava pel carrer de l'escola, es va parar un cotxe a la meitat de la calçada, un cotxe gris, va baixar un home, i el conductor va deixar la porta oberta i va anar cap a ella molt ràpid i la va seguir unes passes. Llavors la nena es va espantar i va marxar corrent cap a l'escola.

Marta Sànchez

'Si veus qualsevol cosa estranya, corre i busca gent, vegis el que vegis que no t'agrada, corre'. I els Mossos ens van dir que va ser el millor que podia haver fet



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.