Altes expectatives dels comerciants en la campanya de Nadal

Sant Cugat Comerç i l'Associació de Comerciants Centre Vila preveuen una gran millora en les vendes i una certa recuperació cap a nivells prepandèmics


  • Comparteix:

Els comerços petits ja comencen a preparar-se per la campanya de Nadal. / Font: Cugat Mèdia

Els comerços petits ja comencen a preparar-se per la campanya de Nadal. / Font: Cugat Mèdia

La campanya de Nadal arriba en el millor moment per als comerciants de Sant Cugat. Les dues entitats de comerç santcugatenques es mostren esperançades i amb les expectatives molt altes. Esperen arribar, fins i tot, a nivells de venda del 2019, abans de la pandèmia, com han explicat a Cugat Mèdia. La campanya de Nadal, que comença aquest divendres 3 de desembre, s'allargarà fins al 5 de gener.

El gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo, creu que serà una campanya bona "ja que la ciutadania ja ha vist que haurà de conviure amb la pandèmia més temps i es començarà a estabilitzar". Una opinió compartida per la presidenta de l'Associació de Comerciants de Centre Vila, Maria Calopa, que considera que "la gent té moltes ganes de poder tornar a celebrar les festes de Nadal com anys enrere, hi ha necessitat, està motivada".

Un dels principals enemics seran les plataformes de compra en línia, com Amazon. Per combatre l'auge d'aquestes empreses, Sant Cugat Comerç està treballant amb l'aplicació Cliccat.cat per poder arribar als clients més fàcilment i així alinear-se amb aquesta nova tendència.

D'altra banda, Sant Cugat Comerç també posarà en marxa un sorteig d'un val de 400 euros mensuals durant el 2022 per comprar en un dels seus establiments associats. Amb la voluntat d'animar els clients i ambientar els carrers, s'ha renovat la decoració amb unes esferes nadalenques.

Passaport Covid-19
Preguntat per l'entrada en funcionament del passaport Covid a restaurants i gimnasos, entre d'altres, Jesús Carballo ha explicat que, tot i que per ara no els afecta, "estem preparats per si en algun moment els establiments han de demanar aquest certificat". En aquest sentit, Maria Calopa també ha comentat que el certificat Covid no els afectarà i "en cas que les restriccions augmentin, estem preparats per fer-hi front".




Jesús Carballo

Serà una campanya bona, perquè sembla que la ciutadania ja ha vist que la pandèmia, potser haurem de conviure amb ella durant molt de temps, però el consum es pot estabilitzar i tota la societat començarà a normalitzar els llocs de feina, sembla que l'economia tira amunt així que jo ho veig amb moltes possibilitats.

Maria Calopa

La gent té moltes ganes de poder tornar a celebrar les festes de Nadal com anys enrere, hi ha necessitat, està motivada



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.