Torna el contenidor de podcast 'Hora Sant Cugat' al 91.5 FM

De dilluns a divendres de 10 h a 11 h i el dissabte de 10 h a 12 h es podran escoltar les millors entrevistes i els programes que fan les escoles


  • Comparteix:

Foto: Cugat Mèdia

Foto: Cugat Mèdia

El contenidor de podcasts 'Hora Sant Cugat' torna dilluns a l'antena de Ràdio Sant Cugat. De dilluns a divendres de 10 h a 11 h, i els dissabtes de 10 h a 12 h, Cugat Mèdia emet al 91.5 FM els millors continguts de podcasts i entrevistes que es publiquen a www.cugat.cat. S'hi podran escoltar els programes que elaboren els alumnes de tres centres educatius de la ciutat -de moment, Catalunya, Arnau Cadell, Pureza de María-; l'espai de llengua catalana 'Anell al dit'; i les millors entrevistes dels serveis informatius i del programa 'Connectats' -cada tarda de 16 h a 19 h-. També s'hi podran escoltar una selecció de programes de La Xarxa elaborats per altres ràdios locals catalanes.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.