Prop de 300 persones caminen de rosa per visibilitzar el càncer de mama

La 2a edició de la Caminada organitzada per l'AECC ha recorregut el centre històric de la nostra ciutat


  • Comparteix:

Imatge dels participants de la 2a edició de la Caminada / Foto: Cugat Mèdia

Imatge dels participants de la 2a edició de la Caminada / Foto: Cugat Mèdia

Prop de 300 persones han participat a la 2a edició de la Caminada pel Dia Mundial del Càncer de Mama que ha organitzat la secció local de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) aquest dissabte amb sortida i arribada a la plaça Lluís Millet. Tots els participants han dut una peça de color rosa per simbolitzar aquest dia. L'acte s'ha tornat a organitzar després de dos anys d'absència a casua de la Covid-19.

La presidenta de l'AECC, Esther Alòs, ha ressaltat que "aquest any hem tornat amb molta il·lusió i ganes amb un emotiu retrobament". A més, ha destacat la importància de la caminada per tal de donar "una visualització de la malaltia vestits de rosa" i ha celebrat l'èxit de participació que és semblant al de la primera edició al 2019.

La Caminada sota el lema 'Treu pit per les més vulnerables' ha durat gairebé una hora i ha tingut lloc pel centre de la ciutat, on s'han dut a terme dues parades: la primera, davant l'Ajuntament i, la segona, a la plaça de l'U d'Octubre. El recorregut ha acabat a la mateixa plaça Lluís Millet, on a més hi ha hagut una paradeta on es venien productes solidaris per recaptar fons destinats exclusivament a la investigació i als tractaments psicològics.




Esther Alòs

Amb molta il·lusió, perquè tots esperàvem el retrobament. El que estem fent avui és una visualització de la malaltia tots vestits de rosa i, per tant, molt contents que hi hagi aquest èxit de participació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.