Sant Cugat ja es prepara per al Nadal

La il·luminació nadalenca ja s'està instal·lant en algunes zones com el carrer Endavallada i l'avinguda de Rius i Taulet


  • Comparteix:

LLums de Nadal al carrer Endavallada de Sant Cugat / Foto:Cugat Media

LLums de Nadal al carrer Endavallada de Sant Cugat / Foto:Cugat Media

Els carrers de Sant Cugat comencen a lluir els primers llums de Nadal. Des de mitjans d'octubre la il·luminació nadalenca (que encara no s'encén al vespre) es pot veure en algunes zones del municipi, com el carrer Endavallada, l'avinguda de Rius i Taulet i l'entorn de la plaça de Barcelona. D'aquesta manera, el municipi ja es comença a engalanar per Nadal.

Tot i la pandèmia, l'any passat es va mantenir l'esperit nadalenc a la ciutat i la il·luminació es va incrementar un 24,1% respecte al 2019. En total es van destinar 200.000 bombetes LED a carrers de la ciutat, 16.000 bombetes per decorar una vuitantena d'arbres i més de 32.000 bombetes per la decoració de figures 3D de gran volum a diferents espais. El cost total de tot plegat va ser de 162.000 euros.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.