Sant Cugat acull una desfilada infantil per a un projecte solidari de la Fundació Ivan Mañero

Els fons aniran destinats a millorar el futur dels infants de Guinea Bissau


  • Comparteix:

Cartell de la desfilada solidària infantil 2021 / Foto: Enlázate

Cartell de la desfilada solidària infantil 2021 / Foto: Enlázate

Sant Cugat acull aquest diumenge una desfilada solidària infantil per a un projecte de la Fundació Ivan Mañero, una organització amb seu a la ciutat. Els diners aniran destinats a millorar el futur dels menors i les famílies de Guinea Bissau, a l'Àfrica Occidental. Aquesta organització compta amb diversos programes centrats en la formació, educació, atenció sanitària, integració, igualtat i lluita contra la desnutrició dels infants en aquest país. De fet, els menors seran els protagonistes d'aquest acte. Diferents models infantils desfilaran per la passarel·la i les actuacions musicals aniran a càrrec de Kasz Estevan, finalista de la Voz Kids i Cahaya Lavisa, participant de l'edició 2021 del programa televisiu.

Aquest acte, organitzat per EnláZate BCN, tindrà lloc divendres a l'Hotel Sant Cugat en dues tongades, a les 13 h i a les 17 h, i comptarà amb la participació de la presentadora de televisió catalana Elsa Anka. A més el nou saló de bellesa Serena Beauty Salon serà l'encarregat de pentinar als joves models.

Les marques de roba que han confirmat la seva assistència són Boboli, Coco Aqua, Yosoloveoamor,Topilu Kids, Angue Angue, Meriche Alta Costura, Les Escoliers, Monnalissa i Majetes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.