L'OSSC, Gemma Navarra, Mònica Terribas i el 'Tot Sant Cugat' recullen els Premis Rotary

S'han entregat els guardons de les dues últimes edicions a la Nit Rotària


  • Comparteix:

La cerimònia i el sopar han tingut lloc al restaurant Can Ametller / Foto: Cugat Mèdia

La cerimònia i el sopar han tingut lloc al restaurant Can Ametller / Foto: Cugat Mèdia

La 30a edició de la Nit Rotària s'ha celebrat aquest dissabte en una cerimònia en què el Rotary Club Sant Cugat ha entregat el premi Venus a l'Orquestra Simfònica Sant Cugat i el premi Paul Harris Fellow a la directora de l'escola de música i dansa Fusió, Gemma Navarra. L'acte també ha servit per entregar les distincions de l'any passat, que reconeixien el 'Tot Sant Cugat' amb el premi Venus i la periodista Mònica Terribas amb el Paul Harris Fellow.

La tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, ha assistit a la Nit Rotària i ha dit que per a ella és molt especial que dos reconeixements vagin al sector de la música. "Va una mica en la línia que té el Rotary Club Sant Cugat d'intentar fer valdre la feina associativa de les entitats, ja sigui d'aquesta escola de música com de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat. Al final d'una manera o altra són dues entitats que enforteixen la ciutat i, a més, traslladen el nom de Sant Cugat més enllà de les nostres fronteres", ha detallat Madrona.

La directora de Fusió, Gemma Navarra, per la seva banda, ha assegurat que al centre estan molt contents d'haver rebut aquest reconeixement i ha aclarit que "tot i que el premi s'ha atorgat al meu nom, en realitat està dirigit a tot l'equip, especialment a la codirectora del centre, Núria Pinyol, i a tot l'equip docent". Navarra també ha destacat la riquesa cultural de Sant Cugat, de la qual ha dit que "en podem estar molt orgullosos".

Després de la cerimònia, s'ha fet un sopar al restaurant Can Ametller, seu de l'entitat. A banda, s'ha lliurat la recaptació del 13è concert Música per a la Solidaritat a l'Associació Parkinson Sant Cugat, i la del 14è concert Música per a la Solidaritat al Taller Jeroni de Moragas.






Esther Madrona

Va una mica en la línia que té el Rotary Club Sant Cugat d’intentar fer valdre la feina associativa de les entitats, ja sigui d’aquesta escola de música com de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat. Al final d’una manera o altra són dues entitats que enforteixen la ciutat i, a més, traslladen el nom de Sant Cugat més enllà de les nostres fronteres

Gemma Navarra

Són un Paul Harris Fellow i un Venus del Rotary molt adreçats a la cultura de la ciutat de Sant Cugat, que verdaderament és molt i molt rica en cultura en tots els seus vessants. Podem estar orgullosos de la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.