L'Ajuntament obre un expedient a la discoteca Drinkking Lemon arran de l'incident de divendres

L'alcaldessa, Mireia Ingla, lamenta els fets i anuncia que reforçaran el dispositiu entre Policia Local i Mossos pel pròxim divendres


Temes relacionats

El gerent de les carpes Drinkking Lemon, 'molt tranquil' respecte a l'incident de divendres (11/oct/21)

6 ferits al primer divendres d'obertura de l'oci nocturn a Sant Cugat ( 9/oct/21)


  • Comparteix:

La Policia Local i els Mossos dissenyaran pels divendres un dispositiu especial a la zona / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

La Policia Local i els Mossos dissenyaran pels divendres un dispositiu especial a la zona / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

L'Ajuntament obrirà un expedient informatiu a la discoteca Drinkking Lemon, concessionària d'un terreny municipal a la carretera de Rubí, per aclarir els fets de l'incident d'aquest divendres a la nit, en què sis joves van resultar ferits lleus. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha anunciat en una entrevista a 'El Món a Rac1' que reforçaran el dispositiu policial a la zona, coordinat entre la Policia Local i els Mossos d'Esquadra, especialment els divendres, quan aquest local permet l'entrada a partir dels 16 anys. L'objectiu és que no es tornin a provocar allaus humanes per les aglomeracions.

Ingla ha lamentat l'incident i ha assegurat que no té constància que n'hi hagi hagut més. Això sí, considera que era "molt difícil de preveure" i que estudiaran si hi ha hagut incompliments en alguns termes de la concessió per, en tot cas, rescindir-la. L'alcaldessa també fa una reflexió sobre quin tipus d'oci s'ha d'oferir a la gent jove i avisa que "no se'ls ha de donar tota la responsabilitat" ni "criminalitzar-los".

Aquest mateix divendres es reforçarà el dispositiu policial a la zona, amb Policia administrativa per garantir que el local compleix amb les mesures i amb restriccions de trànsit; es preveu que quan es completi l'aforament es tanqui l'accés.


Mireia Ingla

Volem reprovar el que va passar. Obrirem un expedient informatiu amb el concessionari per saber tots els detalls. Hem parlat amb la Policia Local, amb els Mossos, per saber què va passar i evitar que torni a passar. Però jo no estic gens d'acord amb donar tota la responsabilitat a la gent jove.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.