250 persones participen a la 4a Marxa Solidària Pas Per Tu

L'activitat solidària recull fons en benefici de la Fundació Jeroni de Moragas


  • Comparteix:

Els participants de Pas Per Tu en un moment de la caminada / Foto: Localpres

Els participants de Pas Per Tu en un moment de la caminada / Foto: Localpres

La Fundació Jeroni de Moragas ha organitzat aquest dissabte la quarta edició de la Marxa Solidària Pas Per Tu, una caminada en benefici de persones amb trastorns del desenvolupament intel·lectual, mental i de l'espectre autista. L'activitat ha començat al parc de Ramon Barnils, d'on 210 persones han iniciat un recorregut que ha passat pel pi d'en Xandri i can Borrell.

A banda de la marxa presencial amb recorreguts adaptats a diferents nivells de mobilitat, s'ofereix una alternativa: la marxa virtual. Aquest format ha consistit que cada participant faci una caminada per on vulgui i enviï a la fundació una fotografia amb la samarreta posada. També s'han de dir quants quilòmetres s'han fet, de manera que des de l'organització van sumant tots els quilòmetres que es caminen per a la causa.

La presidenta de la Fundació Jeroni de Moragas, Lourdes Abril, ha explicat a Cugat Mèdia que dels 250 participants, 210 han fet la caminada presencialment i la resta amb la versió virtual. A més, s'ha mostrat satisfeta i ha afirmat que la recaptació que s'ha fet enguany és d'uns 2.000 euros.


Lourdes Abril

La veritat és que estem molt contents perquè és una activitat inclusiva en què caminem persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda. Fem un primer tram fins al parc de Pi d’en Xandri i després fem un altre recorregut fins a can Borrell



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.