Primer grup confinat en un centre educatiu de Sant Cugat aquest curs

Els indicadors Covid es mantenen controlats a la ciutat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Els centres educatius han passat les primeres tres setmanes sense cap grup confinat. El primer ha estat al Thau, on hi ha 34 persones aïllades. Una afectació que queda lluny de la del curs passat. A Sant Cugat, els indicadors de Covid-19 es mantenen estables. La ciutat registra un risc de rebrot baix (27) i una velocitat de reproducció per sota de l'1 (0,88). El 72% de la població ja compta amb la pauta completa de vacunació.

Al Vallès Occidental hi ha 18 centres amb grups confinats, el que suposa un 3% dels centres de la comarca. A Catalunya, la xifra d'escoles amb grups estables confinats és de 180, un 3% del total. En conjunt, hi ha 279 grups confinats a tot el país i 7.976 persones aïllades.

[A Cugat Mèdia només publiquem el nom dels centres educatius que tenen grups confinats que apareixen a la web del departament de Salut. Pot haver-hi alguna escola amb algun grup confinat que no aparegui encara en els registres del departament, i no ho vulgui confirmar a la premsa]



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.