Interrupcions i retards a Rodalies per la vaga de maquinistes que també afecten Sant Cugat

Renfe justifica les alteracions per l'incompliment "injustificat" dels serveis mínims "per part d'un grup de maquinistes"


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'estació de Renfe de Sant Cugat / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge d'arxiu de l'estació de Renfe de Sant Cugat / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El servei de Rodalies de Renfe, que passa per Sant Cugat amb la línia R8, pateix 'importants alteracions' per l''absència injustificada de maquinistes' per la vaga convocada. Segons la companyia, 'un grup de maquinistes' ha incomplert els serveis mínims decretats i això afecta el 47% del servei previst per a aquest dijous, el primer dia de vaga que alterarà el servei ferroviari durant set dies les pròximes dues setmanes. A més d'aquest dijous, els dies 1, 5, 8, 11 i 12 d'octubre està previst que funcionin com a mínim el 85% dels trens durant tota la jornada. El 4 d'octubre els serveis mínims seran entre les 5 h i les 9 h, entre les 14 h i les 16 h i entre les 18 h i les 22 h i el 7 d'octubre els serveis mínims s'aplicaran entre les 7 h i les 9 h, entre les 12 h i les 16 h, i entre les 18 h i les 22 h.

Els serveis mínims per als trens de mitjana distància és del 65% i del 72% per a l'Alta Velocitat i la llarga distància.

Canvis i reemborsament de bitllets
Els passatgers que hagin adquirit amb antelació els bitllets per serveis afectats per la convocatòria de vaga poden sol·licitar el canvi o reemborsament sense cap cost addicional. Es pot consultar més informació al telèfon 902 320 320, a la web www.renfe.com i al Twitter @Renfe.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.