Però després de la creació del producte, per diferents circumstàncies semblava que la marca no tiraria endavant, i llavors va ser quan la Laura va pujar al carro i en va agafar les regnes. "Vaig decidir fer el pas perquè el producte és espectacular. Tothom que la prova ho diu", assegura.
L'aroma específic d'aquesta ginebra s'aconsegueix gràcies a vuit botànics diferents. L'ingredient principal és el ginebró, la base de qualsevol ginebra, però a banda d'aquest hi afegeixen regalèssia, romaní, flor de taronger, cardamom, gingebre, llimona, anís estrellat i cirera de la Vall del Jerte.
A més, Sala assegura que es tracta d'una ginebra ecològica. D'una banda, el blat que s'utilitza per a la fermentació no està tractat amb pesticides i, de l'altra, durant el procés de fermentació no s'hi afegeix cap químic per accelerar el procés. "Respectem els temps i tornem a la tècnica més tradicional", confirma Sala.
De moment, aquesta beguda es pot comprar en línia a través del seu web i d'Amazon.
Laura Sala
Vaig fer el pas perquè hi ha una base: és un producte espectacular. Tothom que l'ha provat ho ha dit. Els millors coctelers de Barcelona ens han dit que és excepcional.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.