El CTA de Correus farà aturades aquest dijous en resposta a les reduccions en el transport de treballadors

Els sindicats d'UGT i Comissions Obreres lamenten la unilateralitat de la decisió per part de la direcció de l'empresa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del CTA de Correus a Sant Cugat / Foto: Google Maps

Imatge d'arxiu del CTA de Correus a Sant Cugat / Foto: Google Maps

Els sindicats UGT i CCOO de Correus han convocat aturades de dues hores del servei del Centre de Transport Automatitzat (CTA) de Sant Cugat, ubicat al polígon de Sant Joan. La vaga s'ha convocat arran dels canvis aplicats unilateralment per la direcció de Correus respecte al transport dels treballadors i treballadores. Així, la plantilla farà una aturada de dues hores al final de cadascun dels tres torns de la jornada d'aquest dijous.

Segons ha explicat a Cugat Mèdia el secretari general del sector postal de la Federació de Serveis Públics d'UGT Catalunya, Rubén Valdés, el nombre d'autocars s'ha reduït de set a tres, s'han eliminat alguns punts de recollida de treballadors a Barcelona i s'ha avançat 15 minuts la sortida dels autocars des de Barcelona i s'ha endarrerit 15 minuts més la sortida del CTA a Barcelona, "el que suposa que el treballador ha de posar 30 minuts més del seu temps per poder utilitzar aquest transport".

Valdés ha explicat també que "estava establert a través d'un acord que el transport dels treballadors i treballadores corresponia a l'empresa" i ha lamentat que no s'hagin respectat, per part de la direcció de Correus, "els principis d'informació i negociació amb les diferents organitzacions sindicals".

Sobre l'èxit de la convocatòria, Valdés confessa que no saben "quin percentatge d'adhesió hi haurà", però confien que "serà pràcticament de la totalitat de la plantilla, que són uns 700 treballadors; és el centre més gran de Correus a Catalunya".




Rubén Valdés

Han reduït el nombre d'autocars, de set a tres, així com els punts de recollida dels treballadors. I ara el treballador ha de posar 30 minuts més del seu temps per utilitzar aquest transport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.