Quatre detinguts acusats de robatori en un domicili del barri de Can Trabal de Sant Cugat

L'alarma d'un domicili va alertar els Mossos i la Policia Local, que es van trobar l'habitatge regirat i quatre persones amagades a l'interior


  • Comparteix:

A la detenció hi van participar els Mossos i la Policia Local / Foto: Mossos

A la detenció hi van participar els Mossos i la Policia Local / Foto: Mossos

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local han detingut quatre joves com a presumptes autors d'un robatori amb força en un domicili del carrer de l'Oceà Atlàntic on no hi havia les persones que l'habiten. Segons ha avançat el TOT Sant Cugat i han confirmat els cossos policials a Cugat Mèdia, les patrulles van acudir-hi per l'avís de l'alarma de l'habitatge, al voltant de les dues de la matinada d'aquest dimarts, i es van trobar una finestra trencada, la casa regirada i els presumptes autors amagats en una de les habitacions. La coordinació entre cossos, per tant, va permetre enxampar 'in fraganti' els acusats a l'interior de la casa. Els quatre detinguts són nascuts el 2003, tot i que dos d'ells encara no han complert els 18 anys. Ni als Mossos ni a la Policia Local els consta cap vinculació amb Sant Cugat. Tots quatre han quedat en llibertat decretada per la Fiscalia de menors i pel jutjat de guàrdia de Rubí, en el cas dels majors d'edat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.