Google Maps incorpora avisos en rutes que passin per la Zona de Baixes Emissions de Sant Cugat

L'app de Google Maps facilita els límits geogràfics de les ZBE de Sant Cugat i de les rondes i proporcionarà informació sobre la mesura


  • Comparteix:

Captura de l'avís que apareix a l'app de Google Maps per la ZBE de Sant Cugat / Foto: Google Maps

Captura de l'avís que apareix a l'app de Google Maps per la ZBE de Sant Cugat / Foto: Google Maps

Google Maps ha estrenat la integració i localització a la seva app de les Zones de Baixes Emissions, entre elles la de les rondes de Barcelona i la local de Sant Cugat. L'eina permetrà comprovar el límit geogràfic d'aquestes àrees, alertarà els conductors quan hi entrin i facilitarà informació sobre el funcionament i les excepcions dels vehicles que hi poden circular. De fet, des de l'aplicació hi haurà un enllaç a la web de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, on també es poden fer les sol·licituds per a accessos puntuals.

A mesura que es vagin creant noves Zones de Baixes Emissions a l'àrea metropolitana de Barcelona, com la prevista a Sant Joan Despí, s'incorporaran a Google Maps. En un comunicat, l'AMB celebra l'acord amb Google i destaca que aquesta nova eina servirà especialment per ajudar els conductors de vehicles amb matrícula estrangera, que s'han de registrar obligatòriament per entrar en aquestes àrees sigui quin sigui el tipus de vehicle. Actualment, el registre metropolità de vehicles estrangers i altres autoritzats ja ha rebut més de 85.000 sol·licituds.

Per a què es faci efectiu, l'AMB subministra de forma continuada i actualitzada la informació relativa a les ZBE metropolitanes de la seva base de dades. S'espera que els conductors estiguin millor informats i que, per tant, compleixin amb els requisits de circulació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.