Coneix Francesc Giménez, el nou president del Rotary Club de Sant Cugat

Giménez té 56 anys i es dedica al sector del transport col·lectiu de persones


  • Comparteix:

El nou president del Rotary Sant Cugat, Francesc Gimènez / Foto: Cedida

El nou president del Rotary Sant Cugat, Francesc Gimènez / Foto: Cedida

Francesc Giménez és el nou president del Rotary Club de Sant Cugat, del qual n'és membre des de fa cinc anys. Giménez té 56 anys i es dedica al sector del transport col·lectiu de persones. Es mostra engrescat davant d'aquest nou repte i assegura que té el compromís de presidir 'escoltant les inquietuds dels socis, inspirant l'acció i reconeixent la feina de les persones'.

En un pla més pràctic, el nou president preveu un creixement en nombre de socis. La secció local de l'entitat compta actualment amb una vintena de socis i l'objectiu, segons explica Giménez, és "que cada soci porti un amic que pugui esdevenir nou soci, i conservar, a més, els socis que ja tenim". La finalitat d'aquest creixement és "fer més coses", ja que, tal com diu el nou president, "a Rotary ens agrada servir a la societat, per sentir-nos millor emocionalment i per fer coses que perdurin en el temps".

En l'àmbit local, el Rotary Club col·labora amb organitzacions com Càritas o el Taller Jeroni Moragas, i organitza activitats com el Concert per la Música Solidària o la Nit Rotària.

La junta d'aquest any també compta amb M. Carme Ardid, com a secretària, Carlos Lázaro, com a tresorer, Montse Bosch, com a macera, Josep Aymerich, com a antic president, i Francesc Daura, com a president electe de l'any següent. Segons explica Giménez, el president anterior i el posterior s'incorpen a la junta "per assegurar la continuïtat dels projectes que tirem endavant".



Francesc Giménez

Cada soci pot portar un amic, un nou soci, i a més hem de conservar els que tenim. Que la gent estigui contenta, que tingui benestar dins del club, que no marxin. El que volem fer és convidar un soci potencial dins del nostre club. Volem ser més per fer més coses, perquè l'important dins de Rotary és servir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.