'Un Mira-sol millor', reivindicació del jovent al pregó de la Festa Major del districte

La primera promoció d'ESO de l'institut-escola Catalunya ha protagonitzat el tret de sortida de la gresca


  • Comparteix:

La primera promoció d'alumnes d'ESO de l'institut-escola Catalunya ha posat en marxa aquest divendres la Festa Major de Mira-sol. Ho ha fet amb un discurs 'reivindicatiu' per aconseguir 'un Mira-sol millor'. Així, els joves, que han reivindicat la diversitat que hi ha al seu centre, han reclamat la construcció del complex aquàtic, renovar l'skate park, habilitar més espais per aparcar les bicis i els patinets i carrils bici més amples i segurs. I també han compartit l'anhel més desitjat per tothom: 'Que ens traiem de sobre aquest maleït virus!'.

Amb aquesta trobada donen el tret de sortida tres dies de gresca al districte. La pandèmia, però, ha esquitxat la programació, amb la suspensió dels concerts, aquest mateix divendres, de Mosaic i de Sr. Wilson i Belén Natalí. També s'ha hagut de suspendre el taller artístic de Koala Art For Kids, que estava previst per aquest dissabte.

Fes clic aquí per consultar el programa

La gresca, organitzada per la Coordinadora Sociocultural i l'Ajuntament, va carregada d'activitats per al públic familiar i infantil, amb propostes com l'espectacle 'Baobab', de la companyia La Pera Limonera. La bicicletada, les peces teatrals de Mira-sol Teatre i dXoc Teatre i les havaneres, que posaran punt final a la gresca, no es perden aquest programa, que arriba després que l'any passat es quedés en blanc a causa de la situació sanitària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.