Tall de trànsit al passeig del Nard per les obres d'ampliació entre el carrer Camèlies i la rambla del Jardí

Els treballs estaran enllestits passat l'estiu i serviran per recuperar el sentit doble de la via


  • Comparteix:

Imatge dels treballs / Foto: EMD

Imatge dels treballs / Foto: EMD

El tram del passeig del Nard, a Valldoreix, entre el carrer de les Camèlies i la rambla del Jardí està tallat a causa de les obres d'ampliació de la via. Els treballs estaran enllestits a finals de l'estiu i es permetrà així recuperar el doble sentit de circulació de la via i que les voreres siguin accessibles. Els treballs, que s'estan fent al tram entre l'avinguda de l'Alcalde Ramon Escayola i l'avinguda Baixador, van començar a principi de març i permetran que la via tingui una amplada de 10 metres, quatre més dels que tenia fins ara. Està previst que les obres durin sis mesos.

Amb motiu de les obres, caldrà modificar tots els murs i tanques de les parcel·les del cantó est del passeig: s'hauran d'enderrocar i construir de nou. Tot això es farà, això sí, respectant en la mesura del possible el disseny original. La contenció de terres es realitzarà, quan calgui, amb formigó armat que es revestirà amb el mateix tipus de pedra que tenen actualment.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.