Sant Cugat aposta pel comerç just i l'economia social i solidària amb una desena d'activitats

Oxfam Intermón organitza amb l'Ajuntament de Sant Cugat una desena d'actes entre el 4 i el 14 de maig


  • Comparteix:

Detall del cartell del Dia Mundial del Comerç Just a Sant Cugat / Foto: Oxfam Intermón Sant Cugat

Detall del cartell del Dia Mundial del Comerç Just a Sant Cugat / Foto: Oxfam Intermón Sant Cugat

Sant Cugat celebrarà el Dia Mundial del Comerç Just, la banca ètica i l'economia social i solidària amb una desena d'activitats repartides en 10 dies. Xerrades, col·loquis, fires i testimonis posaran sobre la taula la importància d'avançar cap a un model de consum just que repercuteixi menys en el planeta i en els col·lectius que més ho pateixen: les dones i les poblacions del Sud Global. La programació, del 4 al 14 de maig, està organitzada per la delegació local d'Oxfam Intermón i l'Ajuntament de Sant Cugat en col·laboració amb la Xarxa d'Economia Solidària (XES), Enginyeria Sense Fronteres i la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) i amb el suport de Cugat Mèdia, l'Ateneu, elCugatenc i el TOT Sant Cugat.

Les activitats comencen aquest dimarts, amb un acte a la Floresta en el qual la periodista Mònica Terribas entrevista responsables de projectes que treballen per a la transformació ecosocial a Sant Cugat. L'acte central serà dissabte 8 de maig, entre les 10 h i les 14 h a la plaça de l'U d'Octubre, amb una fira del comerç just amb parades de set entitats, la lectura del manifest de la Coordinadora pel Comerç Just i les Finances Ètiques, el col·loqui 'Fem un cafè just?', amb representants de Cugat Mèdia, elCugatenc, el TOT Sant Cugat i del govern municipal i l'espectacle de contes teatralitzats 'Amb gust de cafè', a càrrec de Carles Cuberes.

Consulta la programació completa en aquest enllaç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.