Augmenta lleugerament la incidència de la Covid-19 a la comunitat educativa de Sant Cugat

La Mirada no té cap grup afectat, tot i que per un error apareixia com a centre tancant totalment a la web d'Educació


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El 22% dels centres de Sant Cugat té algun grup confinat, dos punts més que fa una setmana. La incidència de la Covid-19 a la comunitat educativa creix per segona setmana consecutiva i afecta un total de 17 centres i 596 persones, segons les dades facilitades pel departament d'Educació de la Generalitat. Entre aquesta afectació no està l'escola La Mirada, que constava com a centre confinat, però segons ha pogut confirmar Cugat Mèdia amb el mateix centre i amb la conselleria d'Educació, s'ha tractat d'un error en les dades.

Així, ara mateix hi ha 26 grups confinats als centres següents: Àgora (3), Avenç (2), El Pinar (3), Gerbert d'Orlhac (1), Joan Maragall (1), Institut Angeleta Ferrer (3), institut del CAR (1), Pla i Farreras (1), Leonardo da Vinci (3), Thau (2), Politècnic (2), Viaró (2) i les llar d'infants El Camí feliç (1) i Pipo (1).

Al Vallès Occidental hi ha 136 grups confinats, 10 més que la setmana passada, el que suposa una afectació del 24% dels centres de la comarca. A Catalunya, la xifra d'escoles amb grups estables confinats és de 782, un 15,32% del total. En total, hi ha 1.326 grups confinats a tot el país.

[A Cugat Mèdia només publiquem el nom dels centres educatius que tenen grups confinats que apareixen a la web del departament de Salut. Pot haver-hi alguna escola amb algun grup confinat que no aparegui encara en els registres del departament, i no ho vulgui confirmar a la premsa]



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.