Alba Gordó: 'Ens hem de felicitar per haver arribat a un acord per preservar el Parc Natural de Collserola'

La regidora de Sostenibilitat destaca que "el parc pateix una gran pressió urbanística i ciutadana"


  • Comparteix:

La regidora de Sostenibilitat de l'Ajuntament de Sant Cugat, Alba Gordó / Foto: Jovent Republicà

La regidora de Sostenibilitat de l'Ajuntament de Sant Cugat, Alba Gordó / Foto: Jovent Republicà

La regidora de Sostenibilitat, Alba Gordó, celebra que s'hagi pogut arribar a un acord per aprovar el Pla Especial del Parc de Collserola. La validació del document ha tingut el vistiplau de la Generalitat de Catalunya i dels ens que regulen el Parc de Collserola, entre els quals es troba l'Ajuntament de Sant Cugat. Gordó destaca la importància 'que s'hagin pogut reconèixer usos sostenibles a la zona del Parc de Collserola perquè pateix una gran pressió urbanística i ciutadana'. 'Hi viu molta gent al voltant', remarca la regidora.

Gordó explica que hi havia diverses zones del parc que feia temps que s'havien de renovar com el Pantà de Vallvidrera, la Bassa de Can Coll i la zona de la Bòbila Companys. La regidora destaca que aquestes zones, tot i no formar part de Sant Cugat, són zones molt freqüentades pels santcugatencs. Alba Gordó afirma que amb el pla s'han augmentat les zones de preservació amb la inclusió de les zones frontereres del parc. La regidora de Sostenibilitat ha posat en valor l'aposta que s'està fent pel Parc de Collserola, "gairebé n'hem doblat el pressupost, ara arriba fins als 15 milions d'euros".



Alba Gordó

"Doncs s'han acordat uns usos sostenibles d'aquest territori que potser no es contemplen en altres llocs, però ja sabem que el parc de Collserola està envoltat de moltíssima població, llavors era important que s'hi poguessin reconèixer".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.