La comunitat educativa de Sant Cugat marxa de vacances amb 10 grups confinats de set centres

Un total de 192 persones de l'àmbit educatiu estan confinades


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Institut Arnau Cadell

Imatge d'arxiu / Foto: Institut Arnau Cadell

Sant Cugat tanca la setmana amb 10 grups confinats de set centres educatius. Això suposa que l'11% dels centres escolars de la ciutat tenen algun grup confinat, que afecta 192 persones de l'àmbit educatiu, segons dades facilitades pel departament d'Educació de la Generalitat.

Així, ara mateix hi ha grups confinats als centres següents: Ferran i Clua (1), Europa (2), Centre d'Alt Rendiment (2), Arnau Cadell (1), Thau (2) i a les llars d'infants Somriures (1) i El Camí feliç (1).

Al Vallès Occidental hi ha 111 grups confinats, el que suposa una afectació del 20% dels centres de la comarca. A Catalunya, la xifra d'escoles amb grups estables confinats és de 603, un 11,18% del total. En total, hi ha 930 grups confinats que afecten 22.222 persones, majoritàriament alumnes.

[A Cugat Mèdia només publiquem el nom dels centres educatius que tenen grups confinats que apareixen a la web del departament de Salut. Pot haver-hi alguna escola amb algun grup confinat que no aparegui encara en els registres del departament, i no ho vulgui confirmar a la premsa]



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.