L'Ajuntament celebra les noves contractacions per a l'atenció primària de Sant Cugat

La regidora de Salut recorda que el municipi té algunes mancances que s'han de solucionar


Temes relacionats

Els CAP de Sant Cugat es reforcen amb 28 nous professionals (10/des/20)

Salut rebutja les peticions de la Floresta i les Planes i manté l'horari reduït dels consultoris (18/nov/20)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del CAP de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu del CAP de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

La regidora de Salut, Gemma Aristoy, ha rebut com a 'bona notícia' la previsió de la conselleria d'incorporar 28,5 nous professionals a l'atenció primària del municipi. Aristoy ha explicat a Cugat Mèdia que aquestes noves contractacions han de servir no només per reforçar la gestió de la Covid-19 al municipi, sinó també per solucionar algunes mancances a la ciutat amb especialitats com pediatria o en l'àmbit de la infermeria. La responsable de Salut també ha recordat que la petició de reobertura total dels consultoris de la Floresta i les Planes continua sobre la taula.

Segons la previsió de la conselleria de Salut dins el pla d'enfortiment de l'atenció primària, per un costat s'incorporaran 15 professionals per donar resposta a la Covid-19 -vuit gestors i set referents més de Salut i Escola-; i per l'altre l'atenció primària creix amb 13,5 nous professionals estructurals -un metge, sis tècnics de cures auxiliars d'infermeria, un infermer i 5,5 administratius-. Les contractacions suposen 1 milió d'euros d'assignació entre el 2020 i el 2021.



Gemma Aristoy

Hi ha aquest reforç per a la Covid, però també a nivell estructural. Hi havia unes mancances a pediatria i infermeria. Permetrà una millor atenció a la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.