Quina ha estat la despesa de l'anella verda?

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha explicat que el projecte no està completat i que ara continuarà per altres zones com el Parc Central


  • Comparteix:

'L'anella verda ha estat un èxit, és un èxit i serà un èxit'. Així de contundent s'ha mostrat l'alcaldessa, Mireia Ingla, durant el programa 'Línia directa' preguntada per l'anella verda a través del veí John Forero, que té interès pel cost del projecte. Ingla ha dit que, ara per ara, s'ha fet una despesa de 45.000 euros. L'alcaldessa ha defensat les primeres reaccions a la iniciativa com el fet que 'en alguns llocs ha augmentat un 70% l'ús de la bicicleta'. L'anella verda no està completa i ara continuarà la connexió per altres punts de la ciutat com el Parc Central.




  • Comparteix:

COMENTARIS

Èxit, sobretot el tram de la Rambla Ribatallada, on no es va tenir en compte, que el carril bici, pasava per el mig de l’acera, es evident que el suposat projecte de l’anella verda, no s’havia desenvolupat prou, presses i molta improvisació.

Pere Ferrer Morello. Enviat el 5/oct/20


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.