'Enxampa el periodista' durant la Festa Major i aconsegueix premis de luxe

Cugat Mèdia organitza un concurs de fotos durant la Festa Major 2024


  • Comparteix:

Imatge del concurs de fotos de Festa Major de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del concurs de fotos de Festa Major de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

'Enxampa el periodista', un concurs fotogràfic que Cugat Mèdia organitza per la Festa Major 2024. Els periodistes de Cugat Mèdia seran a tot arreu, captura'ls amb la teva càmera i envia tantes fotos com vulguis al WhatsApp 673 17 20 75. Podràs guanyar 300 euros per gastar a Sant Cugat Comerç, 150 euros a Viajes El Corte Inglés o quatre entrades per Aquadiver. Es pot participar del 27 al 30 de juny, durant els quatre dies de Festa Major. Les persones guanyadores es donaran a conèixer el dia 1 de juliol a través de www.cugat.cat.

Durant la Festa Major, el personal de Cugat Mèdia surt al carrer per informar sobre les activitats de la festa grossa de la ciutat. Els trobaràs gravant un seguici, fent fotos als Castellers o entrevistant una parella del Paga-li Joan, per exemple. Els identificaràs perquè duran un polo de color gris clar, amb el logotip del mitjà públic.

Il·lustració de dos professionals de Cugat Mèdia

Il·lustració de dos professionals de Cugat Mèdia / Foto:

Pots enviar tantes fotos com vulguis, tindràs l'oportunitat de guanyar un d'aquests premis:
  • Premi col·leccionista: Un val de 300 € per gastar en les botigues de Sant Cugat Comerç per a la persona que envïi més fotografies.
  • Premi a la selfie més original: Una targeta regal de 150 € de Viajes El Corte Inglés per a la persona que envïi la selfie més original.
  • Premi in fraganti: 4 entrades per a Aquadiver o Water World per a la persona que envïi la millor foto feta a un periodista sense que aquest se n'adoni


  • Terminis

    El termini per participar és del 27 de juny a les 19.00 h al 30 de juny de 2024 a les 23.30 h. Les persones guanyadores es donaran a conèixer a través de www.cugat.cat el dia 1 de juliol de 2024.

    Com es determinen les persones guanyadores

    El dia 1 de juliol de 2024 un jurat format pel personal de Cugat Mèdia valorarà les fotos rebudes i determinarà quines són les tres persones guanyadores. Considerant quina és la foto més original, quina és la millor foto in fraganti, on es vegi la persona de Cugat Mèdia treballant en la cobertura de Festa Major (gravant, fent una entrevista...) i quina persona ha enviat més fotografies al concurs.

    Consulta les bases del concurs.

    El concurs 'Enxampa el periodista' compta amb la col·laboració de l'Associació Sant Cugat Comerç, Viajes El Corte Inglés i Aquadiver.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.