Els Amics de la Unesco proposen un programa de desembre centrat en l'art pictòrica

L'oferta també proposa una sessió de cinefòrum, un dinar de Nadal i un cicle de conferències


  • Comparteix:

Les xerrades tenen lloc a l'Arxiu Nacional / Foto: CC Gepardenforellenfischer

Les xerrades tenen lloc a l'Arxiu Nacional / Foto: CC Gepardenforellenfischer

Els Amics de la Unesco Sant Cugat engeguen aquest dimecres el programa de desembre amb una nova sessió de cinefòrum. El cicle de conferències d'aquest mes tractarà l'art amb el tema 'Mirem un quadre' i tindran lloc els dimecres a les sis de la tarda a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC). L'entitat organitza cada mes una sortida cultural però en plenes festes nadalenques, la cita serà un dinar de Nadal a un restaurant de la ciutat.

Dimecres, 4 de desembre
Sessió gratuïta de cinefòrum en què es projectarà 'Els tomàquets escolten Wagner' en versió original i subtitulada al català. El documental, dirigit per Marianna Economou, ens trasllada a Elias, un petit poble agrícola de Grècia. Dos cosins, en Christos i l'Aleco, s'uneixen a les àvies d'aquest llogarret per conrear tomàquets. Amb els seus coneixements i una mica d'ajuda de la música de Wagner, volen fer realitat el seu somni: exportar pots de tomàquet orgànic arreu del món. L'Arxiu Nacional de Catalunya acull aquesta activitat inaugural a les sis de la tarda.



Conferències sobre art
El cicle de conferències que ofereix aquest novembre els Amics de la Unesco està centrada en l'art i en aprendre a mirar-la. Sota el títol 'Mirar un quadre', s'oferirà una xerrada de la llicenciada en Belles Arts, Carolina Camañes, en dues sessions. L'11 i el 18 de desembre són les dates de les conferències de Camañes, que rpesenta 'Quadres que amaguen secrets'. La cita serà a l'ANC a les sis de la tarda. L'aforament a aquests actes és limitat.

Nadal
Per últim, els Amics de la Unesco completen el seu programa amb un dinar de Nadal el dimecres 19 de desembre a les dues del migdia. L'àpat es farà al Restaurant Xarlot. Les places per al dinar són limitades, així que aquells interessats ja poden apuntar-se enviant un correu electrònic a unescovsc@gmail.com o bé, personalment, a les llistes que es trobaran els dimecres a les conferències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.