Obertes les inscripcions per a formacions a entitats sobre temes fiscals i subvencions

L'Ajuntament ha programat cinc formacions que aborden alguns dels aspectes més complexos en la gestió de l'associacionisme


  • Comparteix:

Les formacions tindran una durada de tres hores / Foto: Cugat.cat

Les formacions tindran una durada de tres hores / Foto: Cugat.cat

Obertes les inscripcions per apuntar-se a formacions per a entitats. Enguany, l'Ajuntament ofereix cinc formacions de febrer a octubre per abordar alguns dels aspectes que més dubtes generen entre el teixit associatiu, com són les subvencions, la fiscalitat i la comunicació a les associacions. Les formacions, que es faran a la Casa de Cultura, són gratuïtes i tindran una durada de tres hores. La primera formació programada és sobre el certificat digital el 9 de febrer de deu del matí a una del migdia. Les inscripcions es poden fer en línia al web dels Centres Culturals i estaran obertes fins a dos dies abans de cada sessió.

La següent formació programada serà 'Claus per a presentar un projecte per a subvencions', que tindrà lloc el 23 de febrer. El 6 d'abril s'oferirà una sessió sobre comunicació i visibilitat associativa; el 27 d'abril una sobre eines 2.0 per a l'associacionisme i el 5 d'octubre una sobre fiscalitat. La majoria de formacions seran des de les deu del matí a la una del migdia, tret de la formació sobre fiscalitat que s'allargarà fins a les dues del migdia.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.