En aquest sentit, la coalició defensa un sistema de menjador escolar que primi aspectes essencials com l'alimentació sostenible i saludable, lligada a productes de proximitat i de temporada. També que hi hagi un treball pedagògic que promogui la inclusió dels alumnes, inclosos aquells amb necessitats educatives especials en un sistema en el qual també es prioritzi el poder de decisió dels consells escolars del centres a l'hora d'escollir de quina manera es duu a terme el servei de migdia. Unes demandes que el grup ha recollit arran de participar en una reunió que la Federació de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya (FaPaC) va fer a l'escola Ferran i Clua de Valldoreix.
Per altra banda, ICV-EUiA també exigeix que hi hagi una dignificació del personal responsable d'aquests espais i que hi hagi més formació, així com també una millora de les seves condicions laborals i salarials.
Roser Casamitjana
Que els propis centres tinguin més autonomia per fer el que creguin oportú pel seu model educatiu i característiques, i que el servei de menjador no estigui supeditat a la viabilitat econòmica de les empreses.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.