El Consell de Seguretat Ciutadana i Convivència acorda crear tres grups de treball

Càmeres de seguretat, polígons i botellot i agents cívics seran les línies que guiaran els grups


  • Comparteix:

Les càmeres de seguretat, els polígons industrials i el 'botellot' i els agents cívics seran els eixos dels grups de treball del Consell de Seguretat Ciutadana i Convivència. L'òrgan participatiu, que s'ha reunit aquest dimecres dos anys després de l'última convocatòria, ha analitzat les dades que han ofert els cossos de seguretat que han assistit a la trobada, com la Policia Local, els Mossos, els Bombers i Protecció Civil.

El Consell de Seguretat Ciutadana i Convivència està format per partits polítics, cossos de seguretat, veïns i comerciants amb l'objectiu d'aportar idees per millorar en aquest àmbit. Precisament, aquesta voluntat propositiva és el que ha destacat l'alcaldessa, Carmela Fortuny, a la sortida de la trobada. Fortuny ha remarcat el bon to i el 'nivell' de les persones que han intervingut i s'ha mostrat molt satisfeta amb el retorn del consell.

L'alcaldessa també ha posat de relleu la 'coordinació amb veïns i associacions' per fer de Sant Cugat una ciutat més segura.


Carmela Fortuny

Al consell l'ambient, les intervencions i les propostes han estat propositives, no hi ha hagut intervencions conflictives. Surto contenta perquè veig que hi ha ganes de treballar de manera conjunta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.