ESCOLTA-HO
Dehesa Santa María
La Burrata Encantada
Llesca de pa amb burrata, faldilla de pernil ibèric i diadema de maduixes caramel·litzades
Bodega Tomás
Tàrtar de peus de porc a la catalana
Taula de iuca fregida amb tàrtar tebi de peus de porc desossats i estofats amb pinyons, foie amb una reducció de salsa de ratafia i trompetes de la mort
Boket Carnisseria
Mollete de Jarret
'Mollete' de jarret de vaca gallega cuinat a baixa temperatura amb cruixent d'encenalls de cansalada i ruca salvatge
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.