Restauradors
És una iniciativa que ens permet mostrar el nostre emblema de la primavera i estiu ara que estem a les portes. / Volem donar a conèixer que aquí hi ha molta activitat i gastronomia i que la gent la gaudeixi.
Aquesta segona edició ha reduït el cost de 30.000 euros a 6.000, i ha rebut el suport de Sant Cugat Comerç (StC). La presidenta, Aida Fernández, ha remarcat que 'és una proposta molt positiva' per tots els comerços.
Aida Fernández
És una forma perquè els cituadans s'apropin al seu establiment i puguin prendre un tastet de la seva gastronomia. És una fórmula molt positiva per tots els comerços.
Els dos punts neuràlgics de la ruta han estat la plaça de Can Quitèria, on les actuacions musicals han amenitzat la jornada; i la plaça de Quatre Cantons, que ha acollit diverses xerrades relacionades amb l'alimentació i l'estil de vida saludable i el programa especial de Cugat.cat. La directora del magazín 'Sant Cugat a Fons', Carme Reverte, ha explicat que amb el programa 'es fa ciutat a través de la gastronomia'.
Carme Reverte
El que intentem és establir aquesta relació entre el client i l'establiment. El que intentem és fer ciutat a través de la gastronomia.
Totes les persones que participin a la votació del millor tastet al web Tastets.santcugat.cat podran optar a guanyar diferents premis, entre ells un viatge a Sicília.