Protecció Civil desactiva l'alerta de vent un cop acabat l'episodi de fortes ventades


  • Comparteix:

Mapa de l'avís per vent / Foto: Meteocat

Mapa de l'avís per vent / Foto: Meteocat

Protecció Civil de la Generalitat desactiva el Pla especial d'emergències per risc de vent a Catalunya (VENCAT) un cop finalitzat l'episodi de fortes ventades que ha afectat Sant Cugat i gran part del país des d'aquest dilluns. El telèfon d'emergències 112 ha rebut 85 trucades, 19 de les quals des del Vallès Occidental, per alertar sobretot de branques i altres objectes en carrers i carreteres, caiguda de tendals, cobertes i elements inestables en edificis. Cap de les incidències ha estat de caràcter greu ni consta cap ferit.

Els Bombers de la Generalitat han atès 72 serveis relacionats amb el vent. La majoria de serveis han estat per retirar arbres o elements inestables de façanes o en el mobiliari urbà.

Segons les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) durant aquest dimarts i dimecres encara es podran donar ratxes fortes de vent a les cotes altes del Pirineu i al Tarragonès, tot i que no s'espera que generin incidències rellevants, però sí poden produir alguna afectació local.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.