Proposen anomenar parc de la Guineu la zona boscosa propera a la Masia de Can Bellet


Temes relacionats

D'on sorgeix el nom de Volpelleres? (15/jun/16)


  • Comparteix:

En color groc, la zona boscosa que es vol anomenar 'Parc de la Guineu' / Foto: AVBV

En color groc, la zona boscosa que es vol anomenar 'Parc de la Guineu' / Foto: AVBV

L'Associació de Veïns del barri de Volpelleres (AVBV) ha sol·licitat a la comissió del nomenclàtor que la zona boscosa ubicada entre la Masia de Can Bellet i l'autopista de Montserrat, actualment sense nom, s'anomeni parc de la Guineu. Amb la petició, l'associació vol vincular la zona amb l'origen etimològic del barri, que significa 'llar de Guineus'. L'entitat també ha presentat una sèrie d'actuacions als pressupostos participatius per dotar la zona amb espais lúdics infantils i juvenils.

El president de l'Associació, Alberto Valcarce, ha explicat a Cugat.cat que la sol·licitud busca 'significar' aquesta zona boscosa del barri, que actualment no disposa de cap nom oficial.

Alberto Valcarce

Ens vam adonar que no tenia nom i llavors vam pensar que la podiem anomenar parc de la Guineu per relacionar la zona amb l'origen del barri.


L'associació també creu que aquesta zona boscosa necessita més espais lúdics en els quals els infants puguin fer determinades activitats esportives, ja que consideren que actualment al barri només hi ha parcs per als infants més petits, però no per als que són una mica més grans.

Alberto Valcarce

Al barri tenim molts parcs infantils, però no elements esportius ni lúdics per donar sortida als infants més grans. És un espai molt gran on es poden encabir pistes poliesportives o un bike parc, per exemple.


L'Associació de Veïns del barri de Volpelleres confia que l'Ajuntament accepti les peticions perquè les propostes es puguin fer realitat el més aviat possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.