Un mar i muntanya de papada confitada amb salsa d'au i hummus, del restaurant La Plaça, és la proposta guanyadora de la 5a edició del Sant Cugat va de tapes. Entre 30 tapes, la del local de la plaça d'Octavià ha resultat vencedora i consisteix en una broqueta marcada a la planxa cuita a baixa temperatura. La iniciativa està organitzada per Gastronosfera.
El director de sala del restaurant La Plaça, Lluís Estrada, ha afirmat que la idea va sorgir entre un dels socis del local, Pere López, i el cap de cuina, Óscar Martínez, per fer una elaboració típica de banquets. Ho detalla Estrada.
Lluís Estrada
Quan decidim la tapa, en consens, és tracta d'una proposta pensada per menjar de peu, tot i estar inspirada en els banquets.
Estrada afegeix que la tapa 'segurament' formarà part dels suggeriments del xef.
Per participar a la iniciativa, els restauradors han preparat una proposta gastronòmica cadascun que han servit, acompanyada d'una canya o un quinto d'Estrella Damm.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.