Després del primer cap de setmana de la cinquena edició del Sant Cugat va de tapes , el magazín s'interessa per les propostes d'enguany i la participació dels santcugatencs en aquesta ruta. Eduard Tomàs, gerent de la Bodega Tomàs, Salvatore Fauzia, propietari de la Piazzeta, Robert Garcia, xef d'El Celler d'en Medir, i Òscar Martínez, cap de cuina de La Plaça, ens expliquen què han preparat per al concurs.
ESCOLTA-HO
Les propostes comentades:
Bodega Tomàs - Melòs de xai lacat a baixa temperatura
La Piazzetta - Arancino Siciliano
El Celler d'en Medir - Coca de Folgueroles amb pollastre, ceba i formatges.
La Plaça - Mar i muntanya de pop i papada confitada amb demi-glace d’au.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.