Quatre establiments participants al Sant Cugat va de tapes fan balanç del primer cap de setmana


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Salvatore Fauzia i Eduard Tomàs

D'esquerra a dreta, Salvatore Fauzia i Eduard Tomàs

Després del primer cap de setmana de la cinquena edició del Sant Cugat va de tapes , el magazín s'interessa per les propostes d'enguany i la participació dels santcugatencs en aquesta ruta. Eduard Tomàs, gerent de la Bodega Tomàs, Salvatore Fauzia, propietari de la Piazzeta, Robert Garcia, xef d'El Celler d'en Medir, i Òscar Martínez, cap de cuina de La Plaça, ens expliquen què han preparat per al concurs.

ESCOLTA-HO

Les propostes comentades:

Bodega Tomàs - Melòs de xai lacat a baixa temperatura

La Piazzetta - Arancino Siciliano

El Celler d'en Medir - Coca de Folgueroles amb pollastre, ceba i formatges.

La Plaça - Mar i muntanya de pop i papada confitada amb demi-glace d’au.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.