A banda dels números, els cupaires creuen que el canvi de model és una oportunitat per aplicar transparència, eficiència i participació ciutadana en la gestió. Els cupaires volen saber l'opinió dels santcugatencs a través d'una consulta, modalitat que permet el nou Reglament Orgànic Municipal (ROM). Ho explica el membre de la CUP Oriol Lecina.
Oriol Lecina
La CUP creu fermament en el dret a decidir. I ara que s'ha aprovat la Llei de consultes al Parlament volem demostrar que això no és només un lema.
En cas que recullin signatures, la normativa obliga a reunir el 5% del cens per fer la consulta. La iniciativa es complementaria amb una Festa de la Unitat Popular (FUP), xerrades i una edició especial de l'InfoCUP.
Sobre la recent creació de l'Associació de Municipis per a la Gestió Pública de l'Aigua, integrada per Cerdanyola, Terrassa, Sabadell, Barcelona, Badalona, el Prat del Llobregat i Santa Coloma de Gramenet, els cupaires santcugatencs han dit que valoraran demanar a Sant Cugat que s'hi incorpori, tot i que veuen difícil que el govern local s'hi sumi.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.