El magazín coneix els detalls de la 8a edició del Gran Recapte d'Aliments


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Jaume Ibars i Ricardo Olivares

D'esquerra a dreta, Jaume Ibars i Ricardo Olivares

El 25 i 26 de novembre se celebrarà la 8a edició del Gran Recapte d'Aliments. Enguany la iniciativa vol arribar, com a mínim, a les xifres de l'any passat: 4.642.000 quilos en més de 2.500 punts d'arreu del país. Per conèixer el funcionament d'aquestes dues jornades, el 'Sant Cugat a fons' conversa amb el coordinador del Banc d'Aliments a Sant Cugat, Jaume Ibars, el coordinador del Banc d'Aliments del Vallès Occidental, Miquel Àngel Rodríguez, i el voluntari Ricardo Olivares.

ESCOLTA-HO

Com cada any, els aliments més demanats són oli, llet, llegums cuits, llaunes de conserves i aliments infantils. A Sant Cugat hi haurà 18 punts on es podrà aportar les donacions.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.