El 25 i 26 de novembre se celebrarà la 8a edició del Gran Recapte d'Aliments. Enguany la iniciativa vol arribar, com a mínim, a les xifres de l'any passat: 4.642.000 quilos en més de 2.500 punts d'arreu del país. Per conèixer el funcionament d'aquestes dues jornades, el 'Sant Cugat a fons' conversa amb el coordinador del Banc d'Aliments a Sant Cugat, Jaume Ibars, el coordinador del Banc d'Aliments del Vallès Occidental, Miquel Àngel Rodríguez, i el voluntari Ricardo Olivares.
ESCOLTA-HO
Com cada any, els aliments més demanats són oli, llet, llegums cuits, llaunes de conserves i aliments infantils. A Sant Cugat hi haurà 18 punts on es podrà aportar les donacions.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.