El pregó, havaneres i música dels 70 i els 80, propostes d'avui a la Festa Major de Valldoreix

Detall del cartell de la celebració

Societat

Publicat el 16/set/16 per Redacció

El cardiòleg Jaume Torner protagonitza avui el pregó de la Festa Major de Valldoreix a la plaça de Casal Cultural a les nou del vespre. Torner, de 95 anys, es convertirà en el pregoner més veterà de la celebració valldoreixenca.

Resident a Valldoreix en diferents etapes de la seva vida, Torner serà la persona més gran que mai ha llegit el pregó de la festa. Torner explica què suposa per a ell aquesta responsabilitat.

Jaume Torner

Malgrat que he estat temporades llargues fora, no per això he deixat de pensar en Valldoreix. Els que van a fora potser són els que estimen més el que hi ha dins.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Després del pregó, serà el torn de les havaneres amb el grup Boira, que oferirà clàssics d'aquest estil musical a la mateixa plaça. A dos quarts d'onze, els prendrà el relleu l'orquestra de festa major B-FUNK amb composicions de les pistes de ball dels anys 70 i 80.

La Festa Major de Valldoreix s'allargarà fins diumenge. Aquest dimecres, la cantautora Joana Serrat ha ofert un concert previ al gruix d'actes de la celebració.