Les Planes es vesteixen de gala aquest cap de setmana per celebrar la Festa Major


  • Comparteix:

Detall del cartell de la festa major de les Planes

Detall del cartell de la festa major de les Planes

La Festa Major de les Planes ofereix aquest cap de setmana activitats per a tots els gustos amb el pregó de la coordinadora del Casal, Núria Camps, com a plat fort d'aquest divendres. Fins diumenge, el districte es dividirà en dos colors, verd i vermell, que competiran per ser els campions de la Festa Major 2016.

Divendres, 9 de setembre
L'activitat que encapçalarà el segon dia de les festes serà un torneig de Play Station Fifa. La competició començarà a les sis de la tarda i es farà a l'Espai e(co) de les Planes.

A dos quarts de vuit del vespre, hi haurà la missa de la Mare de Déu al Casal del Pi de Can Borrull i, a dos quarts de nou, la cercavila amb la Banda i els Gegants de les Planes, que anirà de la Font d'en Colom fins a la plaça Coll de la Creu d'en Blau.

El pregó de Festa Major es farà a les nou a la plaça del Coll de la Creu d'en Blau i a dos quarts de deu començarà el sopar amb carmanyola, que serà al mateix lloc.

A les deu i a les onze de la nit, es podrà gaudir, respectivament, de l'activitat Les Planes Talent, un concurs de talents on els participants podran sorprendre els veïns del barri, i d'Humor Amarillo, un joc d'equips de sis persones

Per acabar el dia, l'orquestra de música balcànica Fanfarrai actuarà a l'espai Pere Grau a les dues de la matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.