Cotxes teledirigits, circuit de karts i arrossada popular a la festa major de Mas Gener


  • Comparteix:

El vaixell pirata ha estat una de les activitats del dissabte

El vaixell pirata ha estat una de les activitats del dissabte

La festa major de Mas Gener continua al barri santcugatenc aquest diumenge i proposa un seguit d'activitats a la Pista Poliesportiva i als seus voltants en un dia que acabarà amb una actuació teatral sorpresa. Aquest dissabte, la jornada s'ha desenvolupat amb tranquil·litat i una bona participació en les activitats de la tarda, com l'exhibició de drons i la baixada de tricicles. Una botifarrada i un concert han servit per tancar la jornada.

L'últim dia de Festa Major començarà a les nou del matí amb una cursa de cotxes teledirigits, que s'organitza per primera vegada i que comptarà amb alguns campions de Catalunya de l'especialitat. A les onze del matí la festa proposa una altra novetat, un circuit de karts i jocs gegants per als nens de 6 a 12 anys. Finalment, se celebrarà l'arrossada popular de cada any, on els organitzadors esperen unes 250 persones. La festa acabarà, per segon any consecutiu, amb una gran sorpresa teatral.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.