El restaurant acollirà cada setmana els esdeveniments gastronòmics i cada dia, de dos quarts de dues a dos quarts de quatre i de dos quarts de nou a dos quarts de dotze, es podrà menjar a la carta. Edo ha avançat a Cugat.cat l'objectiu i els reptes de Dakidaya.
Roger Edo
És arribar a molta més gent a part dels socis perquè era bastant fàcil omplir els esdeveniments de Dakidaya cada setmana. Ara la idea és obrir cada dia i que pugui venir molta gent.
Edo ha explicat l'oferta gastronòmica.
Roger Edo
Mantindrem la cuina que fèiem a l'associació, el concepte i un preu bastant atractiu. La cuina és de base japonesa amb tocs de fusió amb cuina mediterrània.
En aquest moment, els responsables de Dakidaya estan treballant en la reforma del local que acollirà el restaurant per tenir-ho tot a punt al setembre.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.