Puigdomènech: 'Fa 27 anys que el Baobab ho està fent malament però el veïnat no s'ha queixat fins ara'


  • Comparteix:

Halassane N'Diaye, al Baobab

Halassane N'Diaye, al Baobab

El regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, assegura que, tot i que fa 27 anys que el bar Baobab obre la nit de Nadal fora de l'horari permès, l'Ajuntament no ha actuat fins ara per manca de queixes a la Policia Local. El regidor defensa que la política del consistori és apostar per 'la pacífica convivència' entre restauradors i veïns, i assegura que això només s'aconsegueix amb 'la implicació de les dues parts'.

Puigdomènech explica que, malgrat que cada establiment té una llicència d'activitat on queda palès l'horari i condicions d'obertura, sempre hi ha 'situacions excepcionals' per les quals l'Ajuntament pot donar un permís puntual per ampliar l'horari de tancament.

En aquest sentit, el titular de Medi Ambient responsabilitza el propietari, Halassane N'Diaye, d'actuar sense informar prèviament el consistori i afirma que durant els 27 anys que el bar ha obert la nit Nadal fora de l'horari permès ha 'actuat malament'.

Joan Puigdomènech

Fa 27 anys que el Baobab ho fa malament. El veïnat s'ha queixat en aquest moment i, en funció d'aquesta queixa, el que ha de fer l'Ajuntament és asseure's a parlar amb el titular de l'activitat de cara a propers casos semblants.


El regidor afirma que l'Ajuntament no vol que cap activitat econòmica 'pateixi per causa dels horaris' però que 'cal també cuidar el descans dels veïns'. Puigdomènech apel·la al diàleg com a l'única via per arribar a una convivència pacífica entre veïns i restauradors. El regidor afirma que el cas del Baobab ha de servir per a situacions futures.

Joan Puigdomènech

El que aprenem d'aquest cas és que, arribada una altra data assenyalada, hem de parlar. L'Ajuntament no té ganes que cap activitat pateixi, però també cal cuidar el descans del veïnat.


L'import de la sanció al bar Baobab, ubicat al carrer Major, pot anar dels 1.000 als 10.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.