La 1a jornada d'urgències respiratòries de l'HGC aplega més de 80 professionals


  • Comparteix:

Imatge de l'Hospital General de Catalunya / Foto: HGC

Imatge de l'Hospital General de Catalunya / Foto: HGC

L'Hospital General de Catalunya (HGC) ha organitzat la 1a edició de Neumo Update, una jornada per a professionals sanitaris sobre urgències respiratòries. La sessió, que ha arrencat aquest divendres i s'allarga aquest dissabte, aplega una vuitantena d'inscrits.

D'aquesta manera, les sessions, principalment pràctiques, aborden aspectes com la tuberculosi, la pneumònia i l'asma. Amb experts en la matèria, la jornada també se centra en la sepsi respiratòria, el diagnòstic diferencial dels infiltrats pulmonars sense febre, l'EPOC i la ventilació mecànica en urgències, entre d'altres.

De fet, el cap clínic d'Urgències de l'HGC, Antonio De Giorgi, ha explicat que aquesta activitat de posada al dia per als professionals vol avançar-se a l'època de l'any en què es produeixen més incidències respiratòries.

Antonio De Giorgi

Hem intentat avançar-nos a l'hivern, que és quan augmenten els casos d'infeccions respiratòries i l'EPOC. Els professionals han d'estar preparats per aquesta onada.


La jornada està organitzada pel servei de Pneumologia de l'Hospital General de Catalunya i dirigida a professionals que tenen al seu càrrec pacients amb malalties respiratòries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.