El restaurant i espai cultural Terra Dolça tancarà aquest dissabte després d'una dècada al carrer d'Enric Granados. El seu propietari, Guim Pros, ha declarat a Cugat.cat que posa punt final a l'espai per centrar-se en un nou projecte professional en l'àmbit gastronòmic, una oportunitat, 'que no es podia deixar escapar'.
L'espai va néixer el 13 de maig del 2005, les obres havien començat un any abans, amb la intenció d'unir l'esfera gastronòmica i la cultural i hi han passat artistes com Pau Riba, Feliu Ventura i Cesc Freixas, així com altres personalitats de l'àmbit cultural i periodístic com Mònica Terribas, Víctor Alexandre i Martxelo Otamendi.
El propietari del negoci, Guim Pros, reconeix que li sap greu acabar amb el Terra Dolça, però que era una molt bona oportunitat professional.
Guim Pros
La sensació és que estic content per un cantó, però per un altre han estat 11 anys aquí, ha costat aixecar això i ara ens fa pena.
Pros espera fer un últim acte per acomiadar l'espai al setembre, però encara no està confirmat.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.