El curs d'estiu de la Unipau repassa avui els conflictes polítics europeus


Temes relacionats

Els conflictes mediterranis centren la primera conferència de la Unipau (17/jul/14)


  • Comparteix:

Parlament Europeu / Foto: ACN

Parlament Europeu / Foto: ACN

La segona jornada del curs d'estiu de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) fa una repassada als conflictes i problemes que està vivint Europa. Aquest divendres passaran pel Centre Borja la investigadora del Centre d'Estudis i Documentació Internacionals a Barcelona (CIDOB) Elina Viilup i el director de la Iniciativa per una Societat Oberta a Europa, Jordi Vaquer, entre d'altres.

La jornada arrenca a les deu del matí amb la conferència de Vaquer 'Democràcies europees en crisi: resistència, reforma, desintegració o retrocés?'. A dos quarts d'una del migdia el professor d'Història Contemporània i col·laborador del diari 'Ara' Xavier Casals protagonitza la següent xerrada per analitzar l'impacte de l'extrema dreta al continent europeu.

Els actes es reprenen a dos quarts de cinc de la tarda amb la conferència de Viilup, que explicarà les funcions del Parlament Europeu. Finalment, a dos quarts de sis, tanca la jornada la militant feminista i membre del Comitè per l'Abolició del Deute del Tercer Món (CADTM) Sonia Mitralias amb la conferència 'El deute com a trampa i la fi de l'estat del benestar'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.