La JNC encoratja Sant Cugat a tributar a l'Agència Tributària Catalana

La JNC anima la ciutat a tributar els impostos a través de la Generalitat

Política

Publicat el 22/abr/13 per Judith Cañamares

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) encoratja la ciutat i els santcugatencs a tributar els seus impostos a través de la Generalitat, com a pas previ a la hisenda pròpia. Així, aprovant les declaracions del divendres passat del conseller de la Presidència, Francesc Homs, la formació juvenil de CDC considera el ple desenvolupament de l'Agència Tributària Catalana com una de les principals estructures d'estat pel país.

El membre de la JNC Albert Pasaret ha qualificat les declaracions d'Homs com a 'molt positives' i ha animat el consistori i els santcugatencs, així com empresaris i comerciants, a tributar a l'Agència Tributària Catalana.

Albert Pasaret

Des de la JNC veiem molt positiva aquesta iniciativa com a pas previ per tenir una hisenda catalana pròpia. Animem l'Ajuntament, els comerciants i empresaris a utilitzar l'Agència Tributària Catalana.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquesta mesura, que segons el govern es podrà fer a partir d'aquest estiu, suposaria fer passos 'de manera segura, amb garanties i respectant els marcs legals', tal com va afirmar el conseller de la Presidència, Francesc Homs, divendres passat.