ICV-EUiA reclama la dimissió de Xavier Martorell

Xavier Boix amb Roser Casamitjana, copresidents d'ICV-EUiA

Política

Publicat el 24/feb/13 per Núria Juanico

ICV-EUiA demana al president local de CDC a Sant Cugat, Xavier Martorell, que 'dimiteixi immediatament' per la seva relació amb l'agència de detectius Método 3. Els ecosocialistes també reclamen a l'alcaldessa, Mercè Conesa, que convoqui una junta de portaveus d'urgència per donar explicacions dels fets, ja que els encàrrecs de Martorell a l'empresa daten de quan era regidor de seguretat. (Seguirà ampliació)

Davant les informacions que vinculen Xavier Martorell i Método 3, el copresident d'ICV-EUiA a la ciutat, Xavier Boix, ha demanat al president de CDC a Sant Cugat que deixi el seu càrrec.

Xavier Boix

Perquè tothom se senti còmode en les pràctiques de bon govern i davant algú que presumptament ha espiat el seu partit, demanem que deixi la presidència de CDC.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els ecosocialistes també reclamen explicacions sobre les investigacions fetes als exregidors d'UDC Xavier Amador i Joan Recasens el 2010, any en què Martorell exercia com a regidor de Seguretat Ciutadana a Sant Cugat. A part, exigeixen que es facin públics els resultats de les investigacions. D'acord amb el pla de transparència aprovat aquest dilluns al ple municipal, ICV-EUiA ha demanat a l'alcaldessa, Mercè Conesa, que convoqui d'urgència una junta de portaveus de les formacions municipals per donar explicacions dels fets.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha demanat aquest dissabte a Martorell que posi a disposició del partit el seu càrrec. De la seva banda, la CUP i el PP han reclamat aquest divendres la dimissió de Xavier Martorell.